32 %

Automata szenzoros szappanhab adagoló

10000 Ft 6790 Ft

Készleten

A helyes kézmosással tehetünk a legtöbbet egészségünk és higiéniánk megőrzése érdekében. Ez a szenzoros szappanadagoló különlegesebb a többi hozzá hasonlóhoz képest, hiszen nem a beletöltött folyékony szappant adagolja, hanem az tartályába helyezett víz és folyékony szappan vagy más kapszulás szappan kombinációjából készít egy speciális habot.
A termékhez jár alapból egy kapszula, ami a vízben feloldódva tökéletes alapot nyújt a készüléknek, hogy megfelelő habot készítsen. A rózsaszín rózsa, a kék pedig tenger illatú habot képez, de természetesen a saját otthoni kedvenc folyékony szappanunkból is készíthetünk egy alapot a tartályba. A kapszulát vagy a folyékony szappant fel kell csak oldanunk egy pohár vízben és beletöltenünk a tartályba.
A készülék egy kis akkumulátorral működik, amit egy USB kábellel tudunk feltölteni, ami tartozéka a csomagnak. Ha töltés alatt van a készülék a tetején a bekapcsoló gomb pirosan világít.
Most már nincs más dolgunk csak a kezünket a készülék alá kell helyezzük, ahol a szenzor érzékeli azt és adagolja is a tenyerünkbe az illatos szappanhabot.

Szállítási idő: 1-3 munkanap

Cikkszám: 00360 Kategóriák: , ,