25 %
25 %
25 %
25 %

Házikó alakú párologtató párásító – diffúzor

8000 Ft 5999 Ft

Száraz a levegő a lakásodban vagy a munkahelyeden? Ezzel a kiváló kis diffúzorral ezt a problémát egy csapásra meg tudod oldani. Nem mellesleg rendkívül dizájnos kis készülék, ami jól mutat bárhol a lakásban vagy a munkahelyi irodaasztalon. Nincs más dolgod, minthogy feltöltöd egy kis vízzel, majd bekapcsolod a párologtatást és figyeled, ahogy a kis házikó kéményén párolog a víz kifelé. Természetesen a kedvenc illóolajodat is hozzá keverheted.

Működését tekintve rendkívül egyszerű hiszen egy kis akkumulátor van benne, ami néha fel kell töltenünk és csak be kell kapcsolnunk a párologtatót. Tehát nincs szükségünk semmilyen elemre és hálózati csatlakozásra.
Kedves kis házikó, ami rendkívül hasznos azoknak, akik szeretnek odafigyelni, hogy a környezetük a lehető legegészségesebb legyen.

A házikóhoz tartozik még két remek kiegészítő. Egy propeller és egy lámpa is. Ezeket a készülék tetején lévő USB csatlakozóba lehet behelyezni, így egy kis légmozgást vagy egy kis fényt tudunk még vele csinálni.

Szállítási idő: 1-2 munkanap

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,