50 %
50 %

UNIKORNIS EMOJI POWERBANK – MOBILTELEFON KÜLSŐ AKKUMULÁTOR

9890 Ft 4950 Ft

Madarat tolláról, embert powerbanjáról, hm érdekes gondolat. Az viszont mindenképp igaz, hogy egy menő powerbank sokat dob a közérzeten. Csakúgy, mint egy egyszarvú. Ez az Unikornisos külső akkumulátor, egy praktikus eszköz, ami az elmúlt évek egy legnépszerűbb emojiját formálja meg stílusosan.

Többet nem kell aggódnod amiatt, hogy elfogy az energiád. Magaddal viheted a strandra, fesztiválokra vagy hosszabb hétvégi túrákra, de akkor is kényelmes kiegészítő, ha éppen a kertben ücsörögsz és nincs kedved besétálni, hogy feltöltsd a telefonod.

Mintha csak maga Gru tervezte volna ezt az Eccarvú alakú eszközt, ha magadnál hordod garantáltan kitünsz a tömegből és nem merülsz le soha. Használható minden telefonnal, tablettel vagy bármilyen más okos eszközzel.

Szállítási idő: 1-3 munkanap

Rendeld meg most! Az akciós ár csak a készlet erejéig érvényes!

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,
UNIKORNIS EMOJI POWERBANK
UNIKORNIS EMOJI POWERBANK

Mi lehet királyabb (királylányosabb) egy unikornis emojis hordozható töltőnél? Az, ha fehér és zöld színben is lehet kapni! Ha eleged van az unalmas szürke powerbankokból, a magenta vagy rózsaszín meg szerinted is csak ugyanaz a lapos tégla átszínezve, akkor most eljött a Te időd!

Az unikornis emoji powerbankot USB-n keresztül töltheted és minden modern telefonnal, tablettel és mobil eszközzel használhatod.

Emelkedj ki a tömegből ezzel a cuki egyszarvús powerbankkal, ami annyira édes, hogy garantáltan nem felejted el magaddal vinni!

Gyors szállítás
Ingyenes szállítás